Lattiaöljyt

Tumma latti ja vaale pöydänkulma

Lattiaöljyt

Timberexin lattiaöljyt perustuvat luonnonöljyihin. Luonnonöljyt imeytyvät puuhun ja suojaavat sitä kuivumiselta ja halkeilulta. Lattian öljyvahaus on helppoa eikä puu vaadi hionnan lisäksi muuta esikäsittelyä.

Wax-Oilin tuotekuva

Wax-Oil

TUOTTEET: Väritön, Musta, Ajopuu, Keskiharmaa, Lämmin harmaa, Pähkinä, Valkoinen

Karnaubavahaa sisältävä öljyvaha puulattioiden käsittelyyn sekä julkisiin tiloihin että koteihin.

Wax-Oil-sävy musta tammella

Musta

Wax-Oil-sävy ajopuu tammella

Ajopuu

Wax-Oil-sävy keskiharmaa tammella

Keskiharmaa

Wax-Oil-sävy lämmin harmaa tammella

Lämmin harmaa

Wax-Oil-sävy pähkinä tammella

Pähkinä

Wax-Oil-sävy valkoinen tammella

Valkoinen

OMINAISUUDET

  • Vähäpäästöinen
  • Soveltuu kaikille puulajeille
  • Valmis pinta päivässä
  • Ei sisällä vettä, alhainen VOC
Heavy Duty UV Plus tuotekuva

Heavy Duty UV Plus

TUOTTEET: Väritön

Hartsilla vahvistettu öljy erittäin kovalle kulutukselle altistuville puulattioille.

OMINAISUUDET

  • Parannettu UV-kesto
  • Voimakkaaseen rasitukseen, kuten lentokentät, konferenssikeskukset, toimistot ja urheiluhallit
  • Nopeasti kuivuva
  • Kiiltävä ja luistamaton pinta
  • Täyttää liukkaustestin R9 vaatimukset

Puulattia toiveen mukaan

Väritön lattiankäsittely

Lattian väritön öljyvahaus korostaa puuta ja saa sen näyttämään luonnolliselta ja voimakkaalta. Timberexiltä löytyykin useita värittömiä vaihtoehtoja puulattioille, joista kaksi on mielestämme ylivoimaisia. Hyvin mekaanista rasitusta ja uv-säteitä kestävä Timberex Heavy Duty UV Plus ja kestävä, mutta hieman kevyempään käyttöön paremmin sopiva ja vähän liuotteita sisältävä Timberex Wax-Oil.

Lattiasta huonekaluun

Vaikka Timberex on keskittynyt pääsääntöisesti laadukkaiden lattian pintakäsittelyaineiden valmistamiseen, voidaan sen tuotteilla käsitellä myös muita pintoja. Esimerkiksi Wax-Oilin kaikki tuotteet sopivat lattioiden ja portaiden lisäksi myös taso- ja huonekalupintojen suojaksi.

Usein kysyttyä tuotteistamme

Kyllä sopivat. Esimerkiksi Wax-Oil lattiaöljyt ovat erinomaisia kotilattioihin. Tuotesarjasta löytyy useita upeita sävyjä ja pinnan korjaus ja huoltokäsittely tehdään samalla tuotteella kuin alkuperäinen käsittely.

Kyllä sopivat. Luonnonöljypohjaiset tuotteet imeytyvät hyvin lipeöityyn puupintaan. Huomioi kuitenkin että puulattia joka on esikäsitelty lipeällä voi vaatia enemmän ainetta ja pidemmän kuivumisajan.

Sitä on mahdotonta sanoa etukäteen. Vanha ja uusi lattia voivat näyttää alkuun hyvinkin erilaisilta muun muassa patinoitumisen ja erilaisen pinnan esikäsittelyn tai työstömenetelmän vuoksi. Suosittelemme kokeilemaan käsittelyä ensin pienellä testialueella.

Kyllä voi, mutta jonkin verran kokemusta on hyvä olla sekä puulattian hionnasta että pinnan työstämisestä lattianhoitokonetta käyttäen. Jos olet epävarma, suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen.