Tietoa meistä

Tietoa meistä

Sarbon Woodwise Oy toimii Timberex-tuotteiden jakelijana ja markkinoijana Suomessa. Olemme osa vuonna 1878 perustettua saksalaista perheyhtiötä, joka toimii puunjalostuksen sekä rakennustarvikekaupan aloilla.

Raaka-aineet luonnosta

Timberex panostaa laadukkaisiin luonnonöljypohjaisiin tuotteisiin, jotka sopivat erityisesti arvokohteisiin ja vaativaan ammattikäyttöön. Käsittely on nopeaa ja tehokasta ja pinnan ajantasainen ylläpito takaa sen kestävyyden vuosikymmeniksi.

Arvojamme ovat

Vaalitaan ympäristöä ja ihmisyyttä

Kaikella on arvo ja merkitys. Kannustamme kotimaisen puun käyttöön ja elinkaariajattelun lisäämiseen. Teemme työtä, jotta tuotetarjontamme tukisi näitä arvojamme.
Sanoudumme irti yhteistöistä, joissa käytetään uhanalaisia ja suojeltavia puulajeja, tai eriarvoistetaan ja hyväksikäytetään ihmisiä. 

Tehdään yhdessä ja autetaan toisiamme 

Vain kun me puhallamme yhteen hiileen, voimme tehdä jotain suurempaa. Tulevaisuuden kehittäminen yhdessä asiakkaidemme kanssa on meille tärkeää. 

Ollaan läpinäkyviä ja avoimia

Pyrimme aina jakamaan avoimesti selkokielistä tietoa. Tarkoituksenamme ei ole hämmentää, eikä monimutkaistaa asioita, vaan auttaa ja rohkaista onnistumaan.

Hullutellaan ja rikotaan rajoja 

Asiat ja ihmiset eivät kuulu laatikoihin, ja vastaukset eivät aina löydy manuaalista, siksi on tärkeää uskaltaa myös heittäytyä ja kokeilla rohkeasti. 

Haluamme olla aina yhtä merkityksellisiä kuin sinun toiveesi ja tarpeesi ovat!

Ota yhteyttä

Sarbon Woodwise Oy
Postiosoite: Askonkatu 13, 15100 Lahti
Käyntiosoite: Askonkatu 13, katutaso, 15100 Lahti
Vaihde (tuoteneuvonta ja tilaukset): 0192644200


Muut tuotesarjamme:

Puulipeät ja puusuovat lattioiden ja terassilautojen käsittelyyn.

Kasviöljypohjaiset, alkuperäiset Puuvahat ja Öljyvahat puupintojen suojaamiseen sisällä ja ulkona.

Piipohjainen puunkäsittelymenetelmä ulkopuupinnoille.

Mäntytervasta valmistetut Tervamaalit ja Tervaöljyt ulkopuupinnoille.