Ohjeet

Tältä sivulta löytyvät Timberex-tuotteiden työohjeet ja käyttöturvallisuustiedotteet.

Työohjeet

Tuotekohtaiselta työohjesivulta löydät latauslinkin työohjeeseen.

Käyttöturvallisuustiedotteet

Sähköinen tuotekansio

Tämän sähköisen tuotekansion kautta pyrimme varmistamaan, että sinulla on aina tuotteidemme ajantasaiset työohjeet ja tiedotteet yhdessä paikassa helposti käytettävissäsi. Mikäli et kuitenkaan löydä tarvitsemaasi tuotetietoa kansiosta, pyydämme olemaan yhteydessä meihin sähköpostitse: info@osmocolor.com

Terveisin

osmolaiset

Usein kysyttyä tuotteistamme

Kyllä sopivat. Esimerkiksi Wax-Oil lattiaöljyt ovat erinomaisia kotilattioihin. Tuotesarjasta löytyy useita upeita sävyjä ja pinnan korjaus ja huoltokäsittely tehdään samalla tuotteella kuin alkuperäinen käsittely.

Kyllä sopivat. Luonnonöljypohjaiset tuotteet imeytyvät hyvin lipeöityyn puupintaan. Huomioi kuitenkin että puulattia joka on esikäsitelty lipeällä voi vaatia enemmän ainetta ja pidemmän kuivumisajan.

Sitä on mahdotonta sanoa etukäteen. Vanha ja uusi lattia voivat näyttää alkuun hyvinkin erilaisilta muun muassa patinoitumisen ja erilaisen pinnan esikäsittelyn tai työstömenetelmän vuoksi. Suosittelemme kokeilemaan käsittelyä ensin pienellä testialueella.

Kyllä voi, mutta jonkin verran kokemusta on hyvä olla sekä puulattian hionnasta että pinnan työstämisestä lattianhoitokonetta käyttäen. Jos olet epävarma, suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen.


Muut tuotesarjamme:

Puulipeät ja puusuovat lattioiden ja terassilautojen käsittelyyn.

Kasviöljypohjaiset, alkuperäiset Puuvahat ja Öljyvahat puupintojen suojaamiseen sisällä ja ulkona.

Piipohjainen puunkäsittelymenetelmä ulkopuupinnoille.

Mäntytervasta valmistetut Tervamaalit ja Tervaöljyt ulkopuupinnoille.